Informatie coronavirus

Na een periode waarin studenten en medewerkers elkaar niet konden treffen op de campussen, starten we de komende tijd langzaam verschillende activiteiten weer op - stap voor stap en op kleine schaal. Werk en studeer wel zoveel mogelijk thuis. Vanzelfsprekend blijven we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet volgen. We houden iedereen up-to-date via deze website, de UvA-nieuwsbrieven voor studenten en medewerkers, en via Canvas.

Updates coronavirus
We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en plaatsen hier de laatste updates. Laatste update: 15 juli.
Langzaam keren we terug naar campus. In deze infographic vind je wat in principe wanneer weer kan.

Informatie en veelgestelde vragen

Het coronavirus: wat zeggen onze wetenschappers?
Onze onderzoekers delen hun kennis en duiden de implicaties van het coronavirus.
Noodfonds voor studenten
Studenten die studievertraging oplopen doordat ze ziek zijn (geweest) door Corona kunnen in aanmerking komen financiële ondersteuning.
Contact
Ben je student of medewerker en heb je vragen over het coronavirus? Neem dan contact op via: