Informatie Coronavirus

De UvA blijft de basisregels en adviezen van de Rijksoverheid volgen, ook nu we weer terug zijn op de campus. Zo wordt de kans dat je zelf besmet raakt kleiner, en houd je rekening met anderen die zich zorgen maken over hun eigen gezondheid.

Basismaatregelen

De verplichte coronamaatregelen zijn vervallen. Maar we blijven de basisregels en adviezen van de RIjksoverheid volgen: Houd 1,5 meter afstand waar dat kan, hoest en nies in je elleboog, was je handen regelmatig en probeer handenschudden te voorkomen.

Klachten?

Kijk op quarantainecheck.rijksoverheid.nl voor meer informatie.

Vaccinaties en zelftesten

Vaccinaties en testen blijven belangrijk. Haal een zelftest op bij de ingangen van de gebouwen op de campus of maak een afspraak maken via coronatest.nl

International students

Find more information here. Do you have a specific question about your situation, please contact the education office of your faculty or the Central Student Service Desk.

Hybride werken

Thuis- en hybride werken wordt blijvend mogelijk op de UvA.  Maak hierover afspraken met je team en leidinggevende. Kijk op medewerker.uva.nl/hybridewerken voor tips, handvatten en het beleid van de UvA hierover.