For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Bachelor
Future Planet Studies
Compare programmes

Contact

Tijdelijke Student Service Desk (REC - gebouw E)

Central Student Service Desk

De Central Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Teun op Instagram

Studentvoorlichter

Het nu ook mogelijk om via Instagram direct vragen te stellen aan studenten. Voor vragen over Future Planet Studies staat Teun iedereen graag te woord! Teun is derdejaars student en volgt de major Future Earth.

De studieadviseurs van het IIS

Met specifieke vragen over de studie kun je altijd terecht bij de Future Planet Studies studieadviseurs: August en Kiki. Zij zijn te bereiken via e-mail: studieadviseur-iis@uva.nl.

August de Heij
Kiki Boomgaard

Het Instituut voor Interdisciplinaire Studies

Future Planet Studies is een interdisciplinaire bacheloropleiding die ontwikkeld is door het Insituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS). Het IIS is het expertisecentrum van de UvA op het gebied van interdisciplinair leren en doceren. 

Campus

De colleges van Future Planet Studies worden het eerste jaar met name gegeven aan de bèta-faculteit in het Science Park in Amsterdam oost. Na het eerste jaar kies je een major/specialisatie. Kies je de bèta-major Future Earth, dan blijf je vooral op het Science Park. Kies je de gamma-major Future Society, dan volg je vooral colleges en werkgroepen op de Roeterseilandcampus.