For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Master
Internationaal en Europees belastingrecht (Fiscaal recht)
Compare programmes

Je carrière

De track Internationaal en Europees belastingrecht heeft uitstekende carrièreperspectieven. Door de sterke nadruk van deze opleiding op het internationale en Europese belastingrecht gaan afgestudeerden veelal aan de slag bij grote (internationale) belastingadvieskantoren en het (internationale) bedrijfsleven. Maar door de brede en zeer goede opleiding hebben studenten ook volop mogelijkheden hierbuiten zoals bij de belastingdienst, overheid, de (fiscale) advocatuur en de rechterlijke macht.

Met het diploma Fiscaal recht ben je gekwalificeerd voor toelating tot de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een wetenschappelijke carrière aan de universiteit. Daarvoor moet je een proefschrift schrijven en promoveren. Als promovendus doe je onderzoek en geef je colleges. 

Volg de Faculteit der Rechtsgeleerdheid op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het juridische nieuws, onderhoud makkelijk het contact met medestudenten en docenten en bekijk onze vacatures.

Naar de LinkedIn-pagina van de FdR