Switch to English

Resultaten: 1 - 5 van 5
  • #VerzekeringsgeneeskundevanWaarde
    29 okt 2021 16:30 Oratie
    Prof. dr. S.J. van den Burg-Vermeulen, bijzonder hoogleraar Sociale Verzekeringsgeneeskunde: '#VerzekeringsgeneeskundevanWaarde'
  • Gezond werken is een hoofdzaak
    5 nov 2021 16:30 Oratie
    Prof. dr. F. Schaafsma, bijzonder hoogleraar Arbeids- en bedrijfskunde: 'Gezond werken is een hoofdzaak: Preventie en vroegsignalering van werkgerelateerde aandoeningen'.
  • Democratie tegen bestuur in Azië
    11 nov 2021 16:30 Oratie
    Prof. dr. W. Berenschot, bijzonder hoogleraar Comparative Political Anthropology of South and Southeast Asia: 'The Informality Trap: Democracy against Governance in Asia'.
  • Ieder kind doet ertoe
    12 nov 2021 16:30 Oratie
    Prof. dr. G.H.P. van der Helm, bijzonder hoogleraar Onderwijs en zorg voor leerlingen met cognitieve beperkingen en gedragsproblemen in het speciaal onderwijs: 'Ieder kind doet ertoe'.
  • Het eeuwige waarom
    26 nov 2021 16:30 Oratie
    Prof. dr. F.B. Plötz, bijzonder hoogleraar Zorgevaluatie algemene kindergeneeskunde: 'Het eeuwige waarom'.