Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bachelor

Open dagen en andere activiteiten

De UvA biedt verschillende studiekeuzeactiviteiten. Kijk in onderstaand overzicht welke activiteit past bij de fase waarin je zit.

De voorlichtingsactiviteiten voor het komend studiejaar zijn afgerond.  Je kunt via Instagram (@uva_bachelor) nog wel chatten met studenten. Bekijk ook de video's van de informatierondes per studie bij de Bachelordag. In het najaar zijn er weer nieuwe online voorlichtingsactiviteiten.

 Je kunt chatten met bachelorstudenten via ons Instagramaccount @uva_bachelor. Bekijk ook de video's van de informatierondes per studie bij de Bachelordag. In het najaar zijn er weer nieuwe online voorlichtingsactiviteiten.

1. Oriënteren

UvA Studiekeuze Kick-off

De open dag voor 4 vwo. Tijdens de kick-off begin je bij actuele thema’s en ontdek je welke studies zich daar op welke manier mee bezighouden.
Deze activiteit gaat geheel online. Zodra er meer bekend is, vind je hier alle informatie.

2. Verkennen

UvA Bachelordag: zaterdag 7 november 2020

Maak kennis met de UvA, de bacheloropleidingen en hun studenten en docenten.
Voor 5 en 6 vwo.
Bekijk hier de video-opnamen van de informatierondes van de Bachelordag van zaterdag 14 maart jl.

3. Verdiepen

Chatten via Instagram

Chat nu met UvA-studenten en stel ze al je vragen over hun opleiding via het instagramaccount @uva_bachelor

UvA Online Proefstuderen

Bij Online Proefstuderen maak je online kennis met de inhoud van een opleiding. De opzet verschilt per opleiding, en loopt uiteen van het online bekijken van een college, het bestuderen van een tekst, het maken van een opdracht, tot het chatten met een voorlichter.
Voor wie? Je zit in 5 of 6 vwo en hebt al een goed idee van welke opleiding je wilt gaan doen, maar je wilt nog meer over die opleiding te weten komen. Of je studeert al maar overweegt aan een andere opleiding te beginnen.

UvA Student voor een dag - Online 

Bij Student voor een dag – Online ga je individueel of in een klein groepje met een student van de opleiding van jouw interesse chatten, Zoomen of Face-timen en kun je al je vragen stellen.
Voor wie? Je zit in 5 of 6 vwo en hebt al een goed idee van welke opleiding je wilt gaan doen, maar je wilt nog meer over die opleiding te weten komen. Of je studeert al maar overweegt aan een andere opleiding te beginnen.

4. Testen

UvA Matching: na je inschrijving

UvA Matching vindt plaats na je inschrijving voor een opleiding. De matching helpt je je studiekeuze te testen. Het is geen onderdeel van je studiekeuze, maar van je inschrijving.