Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bachelor

Open dagen en andere activiteiten

De UvA biedt verschillende studiekeuzeactiviteiten. Kijk in onderstaand overzicht welke activiteit past bij de fase waarin je zit.

Binnenkort kun je je online over onze bacheloropleidingen laten informeren, wanneer jou dat uitkomt, in ons 'UvA Open huis'. Een online invulling van al onze voorlichtingsactiviteiten waar we momenteel aan werken, vanwege de situatie rondom Covid-19. In 2020 – 2021 organiseren we geen fysieke bijeenkomsten op de universitaire campus.

UvA Bachelordag

Maak kennis met de UvA, de bacheloropleidingen en hun studenten en docenten in het online UvA Open huis.

Chatten via Instagram

Chat nu met UvA-studenten en stel ze al je vragen over hun opleiding via het instagramaccount @uva_bachelor

UvA Online Proefstuderen

Bij Online Proefstuderen maak je online kennis met de inhoud van een opleiding. De opzet verschilt per opleiding, en loopt uiteen van het online bekijken van een college, het bestuderen van een tekst, het maken van een opdracht, tot het chatten met een voorlichter.
Voor wie? Je zit in 5 of 6 vwo en hebt al een goed idee van welke opleiding je wilt gaan doen, maar je wilt nog meer over die opleiding te weten komen. Of je studeert al maar overweegt aan een andere opleiding te beginnen.

UvA Student voor een dag - Online 

Bij Student voor een dag – Online ga je individueel of in een klein groepje met een student van de opleiding van jouw interesse chatten, Zoomen of Face-timen en kun je al je vragen stellen.
Voor wie? Je zit in 5 of 6 vwo en hebt al een goed idee van welke opleiding je wilt gaan doen, maar je wilt nog meer over die opleiding te weten komen. Of je studeert al maar overweegt aan een andere opleiding te beginnen.

UvA Matching: na je inschrijving

UvA Matching vindt plaats na je inschrijving voor een opleiding. De matching helpt je je studiekeuze te testen. Het is geen onderdeel van je studiekeuze, maar van je inschrijving.