COR-Nieuws

Resultaten: 1 - 20 van 24
  • Statement COR - DReaMSlab: een boze droom over samenwerking tussen Huawei, UvA en VU (23-09-2020)

• Statement COR - De COR is geschokt over weer een extreem geval van sociale onveiligheid aan de UvA (23-06-20)

• Statement COR - COR stemt in met het voortzetten van de samenwerking met de Arbodienst AMC, maar wel onder voorwaarden (06-07-20)

• Statement COR - De COR is op zoek naar jullie feedback voor de nodige ‘cultuur- en structuuromslag’ sociale veiligheid (30-06-20)

• Statement COR over de Covid-19 uitbraak en de medezeggenschap (20-03-20)

• Statement COR over ombudspersoon UvA

• Statement Dagelijks Bestuur Centrale Ondernemingsraad over bezetting P.C. Hoofthuis

• Reactie Centrale Ondernemingsraad UvA op 10 uitgangspunten CvB

• Vergadering COR over instelling commissie Democratisering en Decentralisering

De COR vergadert op vrijdag 27 november over de instelling van de commissie Democratisering en Decentralisering. Hieronder vindt u de stukken voor de agenda. Het mandaat van de commissie is reeds vastgesteld. De COR vraagt de academische gemeenschap van de UvA om eventuele inbreng te sturen naar cor@uva.nl, zodat dit meegenomen kan worden bij de beraadslaging over de instelling van de commissie.

• Raadpleging medewerkers inzake profielschetsen CvB

De COR nodigt u uit om mee te praten over de inhoud van de profielschetsen van de Voorzitter en de Rector Magnificus van de UvA. Dinsdag 13 oktober tussen 18:00 en 19:30, REC C0.01. Nieuwe Achtergracht 166.

• Reactie COR op voorstel RvT benoemingsprocedure nieuwe leden CvB

• Reactie Gezamenlijke Vergadering op het Instellingsplan 2015-2020

• Reactie COR op blokkade Maagdenhuis

• Advies centrale medezeggenschap UvA en HvA betreffende benoeming nieuwe leden CvB

De RvT heeft advies gevraagd aan de centrale medezeggenschapsorganen van UvA en HvA over de benoemingsprocedure voor nieuwe leden van het CvB.

• Verklaring COR tijdelijke aanstellingen en contracten

• UvA-HvA debat over benoemingsprocedure nieuwe CvB-leden

Op dinsdag 19 mei organiseren de Centrale Studentenraad (UvA), de Centrale Ondernemingsraad (UvA) en de Centrale Medezeggenschapsraad (HvA) een debat over de benoemingsprocedure voor nieuwe leden van het CvB.

• Rapport inventarisatie knelpunten UvA

De resultaten van het eerder gehouden survey-onderzoek zijn bekend.

• Uitnodiging universitaire debatmarathon COR - CSR

• Video-opnamen universitaire debatmarathon COR - CSR

• Persverklaring Centrale Ondernemingsraad (20 april 2015)

Gisteren hebben de Raden van Toezicht zeer intensief met de diverse gremia van de UvA en de HvA gesproken. Het is goed dat de Raden van Toezicht dit proces zo zorgvuldig hebben vormgegeven.