Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Humanities Lab
Faculteit der Geesteswetenschappen

Het Humanities Lab is dé plek voor de ondernemende geesteswetenschapper. Studenten, alumni, en promovendi en andere onderzoekers van de Faculteit der Geesteswetenschappen kunnen hier terecht voor training, coaching, inspiratiesessies, en een werkplek.

Zie jij mogelijkheden om met de geesteswetenschappen te innoveren, inspireren en impact te hebben op de maatschappij? Heb je een creatief idee en wil je dat omzetten in een succesvol bedrijf of stichting? Begin je of ben je werkzaam als zzp’er of freelancer? Dan kun je terecht bij het Humanities Lab, dat ondernemerschap in, voor en vanuit de geesteswetenschappen faciliteert.

Bij het Humanities Lab kunnen ideeën groeien en kruisbestuivingen als vanzelf plaatsvinden. We bieden een levendige co-working space met werkplekken en kantoortjes op een geweldige locatie in de binnenstad, individuele coaching, workshops en evenementen over ondernemerschap, voor zowel oriënterende, startende als gevestigde ondernemers.

Activiteiten

Contact

Humanities Lab is altijd op zoek naar ondernemende studenten, alumni en medewerkers met een achtergrond in de geesteswetenschappen aan de UvA. Heb jij een goed (bedrijfs)idee? Of wil jij je kennis gebruiken om direct impact te creëren? Neem dan contact met ons op: