Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Het team van Humanities Lab

Faculteit der Geesteswetenschappen
dr. Tessel Bauduin, programmaleider Humanities Lab

Tessel M. Bauduin is verantwoordelijk voor de ontwikkelingsrichting  van het Humanities Lab. Zij programmeert cursussen en events, legt relaties met externe stakeholders en verbindt partijen die elkaar kunnen helpen, met name wetenschappers en starters. 

Bauduin was eerder aan de UvA verbonden als docent en VENI-onderzoeker, en heeft daarnaast ervaring als zelfstandige in de cultuursector.

Robert Meijer, business developer

Robert begeleidt start-ups bij Humanities Lab. De focus van Robert ligt op financiën en de strategie van ondernemingen. Daarnaast adviseert hij over juridische en fiscale aspecten van het ondernemerschap.

Robert studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn werk in het bankwezen, is hij zijn eigen onderneming gestart waarmee hij zich heeft toegelegd op het herstructureren van ondernemingen. Tevens is Robert docent ondernemerschap geweest aan de Hogeschool Utrecht. Robert is sinds de start verbonden aan het Amsterdam Centre for Entrepreneurship en sinds januari 2018 bij Humanities Lab. 

Emma Post, community manager (student-assistent)

Emma werkt samen met Jenaida ter ondersteuning van het team van het Humanities Lab op het gebied van communicatie, planning en financiën.

Emma heeft Religiewetenschapn (BA) en Geschiedenis (BA) gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft een master Geschiedenis (MA) afgerond aan de Universiteit Leiden en is nu bezig met de onderzoeksmaster Geschiedenis aan de UvA.

Jenaida Zijdemans, communicatie & event manager

Jenaida werkt samen met Emma ter ondersteuning van het team van het Humanities Lab op het gebied van communicatie, evenementorganisatie en community building.

Jenaida heeft Culturele Antropologie (BSc) gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na een schakeltraject Filosofie, is ze momenteel bezig met een tweejarige master Philosophy of the Humanities. Naast haar bezigheden op de universiteit, heeft Jenaida ervaring in de cultuursector.