Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Meet the FMG

Faculteit Maatschappij & Gedrag

Waar: Roeterseiland campus
Duur: 10.00 uur - 14.00 uur
Data: in overleg
Aanmelden: r.clayton@uva.nl

Komt dat zien...

Zitten jouw leerlingen middenin hun studiekeuzeproces? Zijn ze zich druk aan het oriënteren op een studie? Hoog tijd om mee te doen met het programma: 'Meet the FMG'. 

Tijdens  dit programma leren de scholieren de faculteit van binnen en buiten kennen, ze maken kennis met alle vakgebieden en de daarbij behorende opleidingen en wandelen mee met een rondleiding over onze campus. Van onze FMG studenten horen zij uit de eerste hand hoe het studeren aan de UvA-FMG écht is en zij vertellen alle ins & outs over hun opleiding. Er is veel ruimte in dit programma voor de dialoog tussen scholier-student en ook lunchen we samen. 

Aan het einde van de dag krijgen de leerlingen een leuke goodiebag!

Praktische zaken

Deze dag is kosteloos. Wel dient de school zelf voor vervoer van en naar de universiteit te zorgen of de leerlingen met het OV te laten reizen. Koffie/thee en lunch zijn inbegrepen.

Wil je langskomen?

Per academisch jaar zijn een aantal plekken beschikbaar. Wil je langskomen met een klas? Mail dan naar: r.clayton@uva.nl met data van jouw voorkeur en het aantal leerlingen met hun leerjaar/niveau (vanaf VWO 3).