Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to english
Lerarenopleiding Bedrijfseconomie

Open huis

Houd me op de hoogte

In het voor- en najaar kun je live Meet & Ask-sessies bijwonen per studie.
Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van nieuws en aankomende (live) events? Laat het ons weten via onderstaande formulier.

Wat kun je verwachten van deze studie?
In de video hiernaast vertellen student Vincent van Goethem en docent Gerhard Stoel waarom een lerarenopleiding aan de Interfacultaire Lerarenopleidingen (ILO) van de UvA een goede keuze is.
Voorlichtingsavond op 23 september
Kom op donderdag 23 september 2021 naar de ILO-voorlichtingsavond en stel al je vragen aan vakdocenten, de studieadviseur, de stagecoördinator en de onderwijsadministratie.
Het belang van academisch leraarschap
Rector magnificus Karen Maex werd recentelijk geïnterviewd academisch onderwijs. Wat is het belang van academisch leraarschap? En wat kunnen UvA-studenten doen als ze geïnteresseerd zijn in het leraarschap? Bekijk de video hiernaast.
Neem een kijkje op de Roeterseilandcampus
Het Onderwijsloket
Het Onderwijsloket is een initiatief van de Vereniging Hogescholen (VH) en de Vereniging van Universiteiten (VSNU). Op dit online platform vind je alle informatie over werken in het onderwijs. Het Onderwijsloket beantwoordt al je vragen en geeft informatie over welke routes er voor jou mogelijk zijn, welke functies je binnen een school kunt vervullen en met welke praktische zaken je rekening kunt houden als je in het onderwijs wilt werken.