Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Master
Internationaal en Europees belastingrecht (Fiscaal recht)
Opslaan in favorieten

Studieprogramma

Onderwijsvormen

Tijdens de master Internationaal en Europees belastingrecht heb je zowel hoorcolleges als kleine werkgroepen waar actieve participatie heel belangrijk is. Toetsing vindt onder andere plaats door middel van een mondeling of een schriftelijk tentamen. Het ervaringsleren van de Amsterdam Law Practice is ook onderdeel van het studieprogramma. Deze vorm van onderwijs motiveert studenten onderzoek te doen en hun kennis te verdiepen. Bovendien werk je actief mee aan het oplossen van maatschappelijke problemen.

De informatie in de Studiegids geldt voor het huidige studiejaar en kan voor volgend jaar wijzigen. Vanaf mei is de informatie voor volgend studiejaar hier te vinden.

Ontdek het honoursprogramma
Wil je meer uitdaging en academische verdieping? Dan is het honoursprogramma Academic Excellence Track iets voor jou!

Diploma Fiscaal recht

Internationaal en Europees belastingrecht is een traject van de geaccrediteerde masteropleiding Fiscaal recht. Na succesvolle afronding van dit programma ontvang je een wettelijk erkend masterdiploma Fiscaal recht en de titel Master of Laws (LLM).

Meer over accreditatie en mastergraden

Civiel effect

Beschik je over een Nederlands juridisch bachelordiploma (wo-niveau), dan voldoe je bij afronding van  het masterprogramma Fiscaal recht in principe aan de civiel effect-vereisten voor de advocatuur en de rechterlijke macht.