Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English
Master
Pedagogische wetenschappen: Orthopedagogiek (track)
Opslaan in favorieten

Online open dag

Wil je weten of deze studie echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

Meet & Ask

Ga tijdens de UvA Masterweek live online in gesprek met een student, een docent en een studieadviseur. Samen met andere studiekiezers krijg je een korte opleidingspresentatie en aansluitend kun je al je vragen stellen. Er zijn sessies voor de mastertrack Orthopedagogiek op maandag 8 november van 19.00-20.00 uur en op donderdag 11 november van 17.00-18.00 uur.

Wat kun je verwachten van deze studie?

Docent en programmacoördinator Bram Orobio de Castro en student Merle Wisse vertellen je er meer over in deze video.

Thema: Week tegen de kindermishandeling

In de jeugdzorg zijn te veel interventies gebaseerd op “gevoel” in plaats van op wetenschappelijke kennis. Het expertisecentrum Fortho, dat is gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam, wil daar verandering in brengen. Lees hier het interview met Senior onderzoeker en adjunct-directeur Claudia van der Put.

Thema: Week van de Opvoeding

Van 5 t/m 11 oktober was het de Week van de Opvoeding. In zijn onderzoek kijkt UvA-onderzoeker Eddie Brummelman naar narcisme en zelfwaardering: hoe deze ontstaan in de kindertijd en wat we hier als samenleving aan kunnen doen. Bekijk de video waarin hij te gast is bij het Amerikaanse programma MidPoint.

Een overzicht van alle eerdere thema's vind je hier.

Contact met de studieadviseurs

Heb je na de UvA Masterweken nog vragen of wil je advies over je mogelijkheden of persoonlijke omstandigheden? Stuur dan een mail naar studieadviseurs-pow-fmg@uva.nl.

Neem een kijkje op de Roeterseilandcampus

De Roeterseilandcampus (REC) is één van de vier open stadscampussen van de Universiteit van Amsterdam en ligt in het centrum van Amsterdam. De meeste colleges van de mastertrack Orthopedagogiek vinden plaats op het REC. Bekijk de video hiernaast om wat van de sfeer te proeven!

Vragen? Stel ze aan een van onze studenten

Marit Jonker
masterstudent Pedagogische wetenschappen, track Orthopedagogiek
Hoi, ik ben Marit en ik doe de mastertrack Orthopedagogiek.
Je kunt me alles vragen over de studie!
Stel je vraag aan Marit

Houd me op de hoogte

In het voor- en najaar kun je live Meet & Ask-sessies bijwonen per studie.
Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van nieuws en aankomende (live) events? Laat het ons weten via onderstaande formulier.