Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Ruilen van werkgroep

Kun je niet terecht in een groep van je voorkeur of ben je niet tevreden met je plaatsing? Dan is het wellicht mogelijk om te ruilen met een van je medestudenten via de ruilbeurs in GLASS.

  • Als je liever aan een andere werkgroep deelneemt, dan kun je via de ruilbeurs in GLASS van werkgroep proberen te wisselen. Om je kans te vergroten, adviseren we je om zo veel mogelijk mogelijkheden op te geven.
  • De deadline om te ruilen is donderdag 17:00 voor het blok begint. 

Wil je ruilen vanwege een functiebeperking, topsport of een tweede studie, neem dan contact op met de studieadviseur. Doe dit voor aanvang van de vakaanmelding.

Informatie voor eerstejaars bachelorstudenten

Studenten die met de studie starten, worden door de opleiding ingeschreven voor vakken en kunnen voor het eerste semester nog geen gebruik maken van de ruilbeurs.

We gaan bij het inschrijven voor vakken uit van een voltijd beschikbaarheid. Werk of sport, een lange reistijd of ontgroeningsactiviteiten zijn geen redenen om je van werkgroep te ruilen. Indien je wil ruilen vanwege een functiebeperking, topsport of een tweede studie, neem dan contact op met de studieadviseurs. Doe dit ruim voor aanvang van het studiejaar.