Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

USC Deal voor eerste- en tweedejaars

Eerste- en tweedejaars studenten sporten gratis bij het USC tot en met 31 december 2021.

Unieke tijden vragen om unieke aanbiedingen. Omdat je je vakken online hebt moeten volgen en in je eentje gesport hebt in je slaapkamer afgelopen jaar, wil de UvA je een cadeau geven voor een fysieke én sociale inhaalslag. Met deze actie train je tot en met 31 december 2021 gratis bij het sportcentrum van de UvA: USC.  

Voor wie is deze USC Deal? 

De USC Deal geldt voor alle eerstejaars en tweedejaars studenten die in september staan ingeschreven bij een bacheloropleiding van de UvA, en niet eerder dan september 2020 zijn gestart met een studie bij de UvA.

Code in je mail

In de tweede week van september ontvang je een code in je UvAmailbox. Met die code ‘koop’ je gratis een passe-partout abonnement via de website van USC. Met jouw bewijs van inschrijving laat je zien dat je aan de voorwaarden voldoet.

Passe-partout abonnement

Met dit abonnement kun je 7 dagen per week sporten. Je kunt individueel sporten in een van de vier fitnessruimtes verspreid over de stad, squashen of boulderen bij het Universum en groepslessen volgen in fitness, basketbal, vechtsport, yoga en nog veel meer.

Hoe schrijf je je in?

Alle informatie staat in de email die je krijgt in de tweede week van september.

Heb je vragen over de USC Deal?

Heb je vragen over deze USC Deal? Of heb je al een abonnement bij USC? Neem dan contact op met het USC via usc@uscsport.nl.