Een kerntaak van wetenschappers is het schrijven van papers... Een onderzoeker kan er niet van uitgaan dat het paper dat maanden, soms jaren onderzoek samenvat, de aandacht krijgt die het verdient. Strips kunnen een manier zijn om (van een breder publiek) de aandacht te trekken. Striptekenaar Jan Cleijne en wetenschapper Bruno Verschuere bedachten ‘Single Page Science Comics’ – een strip die een wetenschappelijke studie in één pagina wil uitleggen. Hoe dit kan, leer je in deze workshop.

Kerngegevens van evenement Workshop 'Make your own Science Comic'
Datum 16 november 2021
Tijd 15:00 -17:00
Locatie Universiteitsbibliotheek